Németországi Gyrotonic Továbbképzési Központjában jártunk

gyrotonic kurzus németországban paul horváth

A Gyrotonic mozgás egy világszerte elismert mozgásrendszer, amely kíméletesen segíti, támogatja a gerincsérvben szenvedők rehabilitációját – sőt kifejezetten ez a betegség hívta életre!

 

A módszer megalkotója, Juliu Horvath táncművész, aki elhatározta, hogy a balettben szerzett porckorongsérvét mozgással gyógyítja meg, a többi pedig már történelem.

Németországtól az Egyesült Államokig eredményesen alkalmazzák a gerinc egészségének helyreállítására, hátfájás, derékfájás vagy ízületi gyulladások kezelésére. Amellett, hogy növeli a gerinc és az ízületek mozgásterjedelmét, nyújtja és erősíti a testet, bevált kiegészítő terápia olyan anyagcsere-betegségek esetén is, mint a cukorbetegség, kóros elhízás, magasvérnyomás vagy csontritkulás.

Nemrég különleges élményben volt részünk a Gyrotonic Továbbképzési Központjában Németországban, ahol az elismert fizioterapeuta, a Gyrokinesis és a Gyrotonic módszer megalkotója, Paul Horvath személyesen tartott tréninget csapatunk számára.

A kurzus fő témája a gerincsérv gyógyítása volt.

gerinctornát végző nő gyógytorna gépen egy férfival

Nem lehetünk elég hálásak Paulnak, aki a rehabilitációs klinikán végzett egyedülálló munkája mellett a legnagyobb odaadással, türelemmel osztotta meg velünk sokoldalú és fáradhatatlan szellemét, határtalan tudását, amellyel a gerincsérvben szenvedőket gyógyítja évtizedek óta.

Mindazt, amit ott magunkba szívtunk hazahoztuk, és készek vagyunk átadni elkötelezett vendégeinknek, akik hajlandóak tenni egészségükért. Nem állítjuk, hogy könnyű lesz, de az eredmény nem marad el.

Ha gerincproblémával küzdesz, vagy egyszerűen csak szép testtartásra vágysz, gyere és próbáld ki a GYROTONIC®  intelligens mozgásrendszerét, amely után képes leszel megtapasztalni a mozgás és a valódi testmozgás közötti különbséget.

Szeretettel várunk egyéni és csoportos óráinkra!

Ajánlott cikkek

Ajánlott videó

Nézd meg a Gyrotonic Central Budapest bemutatkozó videóját ↑