Gyrotonic Central Budapest

Majorosi-Kiss Viktória vagyok, GYROTONIC®  tréner, Alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, GAPS táplálkozási tanácsadó és Craniosacralis terapeuta. Eredeti végzettségemet tekintve közgazdász, de korán elkezdtem érdeklődni a természetgyógyászat és a mozgásterápiák iránt, mindig is gyógyítással és emberekkel szerettem volna foglalkozni.

A GYROTONIC® -ot több év alatt Németországban sajátítottam el, először hiú nőként utaztam el a képzésre, aki nem látta, hogy görbe a háta, rossz a tartása, majd alázatos Gyrotonic trénerként tértem haza – a Julio Horvath táncművész által megalkotott módszernek köszönhetően, amely megadta a lehetőséget, hogy harmóniába kerüljek a testemmel és önmagammal.

Hosszú volt az út, amit bejártam, ezalatt sokat tanultam magamról, több módszert is kipróbáltam mire rátaláltam a számomra leghatékonyabbnak tartott Gyrotonic-ra, és Magyarországon úttörőként és elsőként végleg lehorgonyoztam mellette.

majorosi-kiss viktória mozgásterapeutáról kép

Barkóczi Zsófi vagyok, táncművész és versenyzői karrierem alatt ismerkedtem meg először a gyrokinesis, majd a gyrotonic mozgásrendszerrel. Jelenleg tánctanári mesterdiplomámra készülök. Szakdolgozatomban kiemelt figyelmet fordítok a testképzavarra és mindenre, ami mögötte van. Egyéni és csoportos tréningjeim középpontjában az ember áll – nemtől, kortól és edzettségi szinttől függetlenül hozzásegít ahhoz, hogy jobban megismerd a tested, visszanyerd az irányítást felette és elérd mindazt, amit célul tűztél ki magadnak. Szeretnék egy új dimenziót nyitni a mozgásban, ahol a mozgás harmóniát teremt a testben és a test által az elmében is.

Személyi és csoportos órákat tartok, keressetek bizalommal!

barkóczi zsófi alternatív mozgásterapeutáról kép

Gyakran kérdezik tőlünk, hogy „Hány alkalommal kell jönni?”

A gyógyulást és a tökéletes alakot sem tudjuk alkalmakban mérni, hiszen ez egy életforma, amelyet be tudunk építeni a heti, napi rutinunkba, fizikailag formálja és hajlékonnyá teszi a testünket, erősíti a gerincünket, ugyanakkor lelkileg is nemesíti az embert.

Amennyiben szükséges, a mozgást kiegészíthetjük személyre szóló táplálkozási javaslattal, segíteni tudunk a pozitív gondolkodás elsajátításában is, hiszen, ha ez a három harmóniában van az életben, akkor nincs olyan dolog, ami ki tud billenteni.

Médiamegjelenéseink

M4 SPORT MEGJELENÉSEK

Szabadidő Magazin -
A Gyrotonic módszerről

Szabadidő Magazin -
Gyrotonic Robert Wisdommal

Szabadidő Magazin -
Paul Horváth a Gyrotonicról

Szabadidő Magazin -
Gyrotonic módszerről

Szabadidő Magazin -
Gyrokinesis módszerről

Szabadidő Magazin -
Gyrotonic várandósan

Vendégeink véleménye