Kismama torna a várandósság alatt?

kismama torna a terhesség alatt budapesten a kislányával közösen

Van egy kidolgozott Gyrotonic protokoll kismamáknak, amellyel gyengéden tudjuk támogatni és fejleszteni testüket a várandósság kilenc hónapja alatt.

 

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy az első terhességem alatt lettem Gyrotonic tréner, így saját tapasztalatból tudom elmondani az élményeimet.

A két terhességem között öt év telt el, és arra számítottam, hogy a második várandóságom sokkal nehezebb lesz, de a Gyrotonic módszer megcáfolta ezt, könnyebben szültem.

terhesség alatt kismama tornát végző nő egy budapesti mozgásstúdióban

A kislányom most kilenc hónapos, így elég friss az élmény, hogyan tudtam megadni a testemnek a mozgást félelem nélkül, teljes biztonságban. A módszer sikerének tudom, hogy egy óra alatt szültem meg a gyermekem.

A tornát légzéssel végezzük, amivel eredményesen tudjuk segíteni a testet a vajúdás alatt. A légzési gyakorlatokban szerzett rutinnak köszönhetően sokkal könnyedebben tudjuk elviselni az összehúzódásokat. Mozgás közben nem terheljük a hátgerincünket, növeljük az ízületek mozgásterjedelmét, és közben a sok légzőmunkának köszönhetően nő a tüdőnk kapacitása, helyet csinálunk a babának.

Nézd meg a kismama tornáról szóló riportunkat:

Ajánlott cikkek

Ajánlott videó

Nézd meg a Gyrotonic Central Budapest bemutatkozó videóját ↑