vállfájdalom tüneteiben szenvedő férfi fogja a bal vállát

Mi a vállfájdalom?

A vállak ízületekből és izmokból épülnek fel és széles mozgásterjedelemmel rendelkeznek, azonban a széles mozgásterjedelemnek köszönhetően gyakrabban sérülhetnek az ízületek. A vállfájdalom a vállízületben vagy környékén jelentkező fájdalom.

A vállfájdalom okai

A vállfájdalom leggyakoribb oka az íngyulladás, amikor a vállat stabilan tartó ínak beszorulnak a váll csontos területe alá és ilyenkor gyulladás keletkezik.

A vállfájdalom további okai:

vállfájdalomban szenvedő nő a vállfájásának okain gondolkozik az ágyon ülve

A vállfájdalom tünetei, jelei:

A vállfájdalom kezelése Gyrotonic gyógytorna segítségével

Trénereink személyre szabott kifejezetten vállfájdalom megszűntetésére összeállított edzéstervével szemmel látható változásokat tapasztalhatsz testeden már egy GYROTONIC®  edzést követően. Az állandó vállfájdalom megszűntetésére irányúló gyógytorna gyakorlatok során a csigolyáid óvatosan megnyújtjuk, mellkasod és lapockáid átmozgatjuk, amelyek segítségével kiválóan mobilizáljuk vállaid és fokozatosan visszaállítjuk természetes állapotába, ezzel megszűntetve a nem múló vállfájdalmat.

GYROTONIC®  egyszerre lazítja és erősíti a vállakat, mellyel elérik a maximális rugalmasságot. Ez az alternatív gyógytorna nemcsak jó hatással van a vállakra és annak ízületeire, de javítja a testtartást is.

vállfájdalom tüneteinek kezelésére gerinctornát végző nő budapesten