ízületi fájdalom, hátfájás, derékfájás elleni gyrokinesis gyógytornát végző nők Budapesten

Mi a Gyrokinesis módszer?

A GYROKINESIS®  módszer háromdimenziós mozdulatai a Gyrotonic gerinctorna gyakorlataihoz hasonlóan ugyanúgy növelik a rutinos sportolók tartó és hajlító izmainak erejét, a táncosok hajlékonyságát és rugalmasságát, segítik a sérülésből lábadozók vagy az idősebbek különböző ízületi gyulladásának, hátfájásának, derékfájásának kezelését, porckorongsérvének gyógyulását, másrészt a megnyújtja, karcsúbbá, erősebbé és hajlékonyabbá teszi a testünket.

Gyrokinesis gerinctorna bemutatása és hatása

A GYROKINESIS®  egy olyan mozgásrendszer, amely az egész testet megszólítja, megnyitja az energiapályákat, stimulálja az idegrendszert, növeli a mozgási tartományt és funkcionális erőt hoz létre ritmikus, áramló mozgássorokon keresztül. Ez egy eredeti és egyedülálló módszer, amely összehangolja a mozgást, a légzést és a mentális fókuszt.

A módszernek köszönhetően több olyan különböző derékfájdalmat vagy nyaki gerincfájdalmat gyógyít, mint például az isiász, az ismétlődő megerőltetések okozta sérülések, a szklerózis multiplex, a csontritkulás vagy reumás ízületi gyulladás.

Play Video about hajlékonyság növelés gyógytornát végző nő
gerincsérv és hátfájás tüneteinek kezelésére gyógytornát végez egy széken ülve

A háttámla nélküli kényelmes, speciálisan erre a célra kifejlesztett széken vagy talajon végzett felszerelés nélküli torna során a megszakítások nélküli mozgáson van a fókusz, nem tartunk ki hosszan testhelyzeteket, helyette gördülékeny és harmonikus mozdulatokkal kapcsoljuk össze az egyes pozíciókat. A háromdimenziós mozgásformában minden izmot megdolgozunk, és rendkívül hatékony alakformáló hatása mellett végleg megszűnnek az esetlegesen más mozgás, torna, sport és az ülőmunka által kiváltott izomfájdalmak.

gyrokinesis gerinctornát végző nő egy széken ülve a derékfájás kezelésére

Amit a Gyrokinesis gyógytorna során nyújtunk: