táncos lány a rugalmasság növelésére nyújtó gerinctornát végez budapesten

Miért imádják a táncosok a Gyrotonic® edzést?

A Gyrotonic® az egyetlen olyan mozgásrendszer, amelyet egy táncos tervezett táncosok számára. A Juliu Horváth által kidolgozott tánc által ihletett GYROTONIC® mozgásrendszer háromdimenziós, spirális mozgásokat és összehangolt légzést foglal magában, mellyel nyújtja és erősíti az izmokat, ízületeket. Míg a legtöbb gyakorlat a mozgási tartományt egyenes mozgásokra korlátozza, a GYROTONIC® lehetővé teszi, hogy megtapasztaljuk a természetes mozgás teljes skáláját.

A Gyrotonic® kezdő vagy hivatásos táncos számára kiváló lehetőség, hogy belülről is megértse, fejlessze és fejlessze a tánctechnikáját, hiszen a mozgásnak ez a holisztikus megközelítése jobb testtudatosságra, rugalmasságra és erőre, sérülések megelőzésére és a tánc fiziológiájának mélyebb megértésére tanít. A Gyrotonic® a már jól edzett táncos testet is megdolgoztatja

Gyrotonic® a táncosok speciális igényeihez tökéletesen alkalmazkodik és segíti őket abban, hogy a tánc során az ízületeikre nehezedő megterhelés ellenére is kevésbé legyenek kitéve a sérülések veszélyének és ne kelljen csípő hajlító vagy térd fájdalmak miatt felhagyni a tánccal, emellett növeli a mobilitást és a koordinációt, állóképességet.

Gyrotonic® előnyei táncosok számára: