műtét után rehabilitációs gyógytornát végző kerekesszékes nő a mozgásterapeutával

Gyrotonic® gyógytorna és a műtét utáni rehabilitáció

A GYROTONIC® módszert épp egy olyan elit táncos, Juliu Horvath fejlesztette ki, aki maga is súlyos hátsérüléséből az általa kézzel megépített gép segítségével épült fel teljesen, hiszen a gép és a mozgásrendszer képes volt a sérült izmok, ínak és szalagok finom megerősítésére és nyújtására.

A Gyrotonic® gyógytorna a gerincmozgások és az ízületek artikulációjának teljes skáláját teszi lehetővé, így minden más edzőeszköznél jobban megnyújtja az összenyomott vagy sérült ízületeket. Ahogy az ízületek mozognak és finoman nyúlnak, helyreállítja a véráramlást és táplálja a szalagokat, ami felgyorsítja a gyógyulást vagy a műtét utáni rehabilitációt.

Az évek során több olyan ügyfelünknek segítettünk Gyrotonic® gyógytorna segítségével, aki különböző sérülésből lábadozott vagy épp műtét utáni rehabilitációban volt.

Ilyen például Kinga, stúdiónk példaképe, akinek küzdelmes története igazolja, mire képes az ember: csaknem öt hónapot feküdt kómában egy betegség miatt, elvesztette az egyensúlyát és merevvé váltak az izmai, ízületei. Újra kellett tanulnia emlékezni, beszélni és járni. Ez utóbbiban jelentős szerepet játszott a Gyrotonic® gyógytorna, amellyel még Amerikában ismerkedett meg. Közel tíz év telt azóta, de Kinga ma sem hagyna ki egy tréninget sem, stúdiónk egyik legelkötelezettebb és leglelkesebb rajongója, mi pedig az övé.

Most ő osztja meg veletek tapasztalatait:

Kinga a Gyrotonic® előtt és után

sérülés után gyógytornát végző kerekesszékes nő a mozgásterapeutával ülve
műtét utáni rehabilitációs gyógytorna kezelés után a nő lábon áll a mozgásterapeuta mellett