műtét után rehabilitációs gyógytornát végző kerekesszékes nő a mozgásterapeutával

Gyrotonic gyógytorna és a műtét utáni rehabilitáció

A GYROTONIC®  módszert épp egy olyan elit táncos, Juliu Horvath fejlesztette ki, aki maga is súlyos hátsérüléséből az általa kézzel megépített gép segítségével épült fel teljesen, hiszen a gép és a mozgásrendszer képes volt a sérült izmok, ínak és szalagok finom megerősítésére és nyújtására.

A GYROTONIC®  gyógytorna a gerincmozgások és az ízületek artikulációjának teljes skáláját teszi lehetővé, így minden más edzőeszköznél jobban megnyújtja az összenyomott vagy sérült ízületeket. Ahogy az ízületek mozognak és finoman nyúlnak, helyreállítja a véráramlást és táplálja a szalagokat, ami felgyorsítja a gyógyulást vagy a műtét utáni rehabilitációt.

Az évek során több olyan ügyfelünknek segítettünk Gyrotonic gyógytorna segítségével, aki különböző sérülésből lábadozott vagy épp műtét utáni rehabilitációban volt.

Ilyen például Kinga, stúdiónk példaképe, akinek küzdelmes története igazolja, mire képes az ember: csaknem öt hónapot feküdt kómában egy betegség miatt, elvesztette az egyensúlyát és merevvé váltak az izmai, ízületei. Újra kellett tanulnia emlékezni, beszélni és járni. Ez utóbbiban jelentős szerepet játszott a Gyrotonic gyógytorna, amellyel még Amerikában ismerkedett meg. Közel tíz év telt azóta, de Kinga ma sem hagyna ki egy tréninget sem, stúdiónk egyik legelkötelezettebb és leglelkesebb rajongója, mi pedig az övé.

Most ő osztja meg veletek tapasztalatait:

Kinga a Gyrotonic előtt és után

sérülés után gyógytornát végző kerekesszékes nő a mozgásterapeutával ülve
műtét utáni rehabilitációs gyógytorna kezelés után a nő lábon áll a mozgásterapeuta mellett